MVIA

Marcella Vermeer Interieur Advies

Even voorstellen

Veel keuzes in korte tijd…

Wanden al dan niet verplaatsen, sfeervolle indeling maken, welke kleuren gebruiken we voor de wanden en meubels, waar moet ik mijn verlichting plaatsen en welke accessoires passen het beste bij mijn interieur. In korte tijd moeten er vaak veel beslissingen genomen worden, zodat alles in uw woning als een puzzel in elkaar past.

linked (2)

Mijn streven is om voor mijn opdrachtgevers, van hun huis (weer) een thuis te creëren.

Opleidingen en ervaringen

  • Marcella Vermeer Interieuradvies bestaat sinds juni 2008.
  • Marcella Vermeer heeft de opleiding bij het Instituut van Binnenhuisarchitectuur gevolgd en staat geregistreerd bij The International Academy of InteriorDesign onder nummer 001130. Zij mag de titel Master of InteriorDesign voeren. Dit betekent voor u een extra waarborg voor deskundigheid.
  • Ze heeft een opleiding Verkoopstyling gevolgd bij www.mmaxx.nl en is hierdoor gecertificeerd verkoopstylist. Tijdens deze studie is uitgebreid het onderwerp woningfotografie aan bod gekomen.
  • Training Sketch up gevolgd en is daarvoor gecertificeerd.
  • Training gevolgd in; Trendwatching (2014)
  • In 2016 via NIA de opleiding “Verlichting” gevolgd en zij kan nu volledige lichtplannen voor zowel nieuw- als bestaande bouw voor u uitwerken.
  • Ruime ervaring in het geven van Interieurworkshops.
  • Marcella Vermeer is van 2015 – 2017 formule manager geweest van het landelijk dekkend netwerk De InterieurTipgever.
  • September 2017 start zij met de opleiding HBO Bouwkunde – Architectuur.

 

Reacties klanten

Toen we ons nieuwe huis kochten, dachten we eerst Is dat nou wel nodig, een Marcella?. Maar na onze eerste kennismaking, waren we helemaal enthousiast. Marcella luisterde goed naar onze wensen, nam uitgebreid de tijd en keek ook goed naar onze bestaande meubelen. Hierdoor is het nieuwe huis echt prachtig geworden, omdat ze onze bestaande meubelen prima heeft weten te combineren met nieuwe dingen zoals een kast, een kleed en bloempotten. En dan adviseert ze zowel Leolux als Trendhopper. Ons nieuwe huis ziet er gezellig uit en er is meer eenheid in het geheel door een paar simpele ideeën en trucs. Ook haar kleuradviezen voor de kamers zijn, in overleg met ons, erg goed uitgepakt. Wat ons betreft, vragen we de volgende keer Marcella weer graag om advies.

Christa en Levien, Gieten

Na 10 jaar wonen in ons huis wisten het niet meer………….
Welke accent kleuren geven rust en toch ook sfeer, hoe creëren wij eenheid tussen de voor en achterkamer. Wat doen we met `het muurtje`zodat het een blikvanger wordt en vervangen we de gordijnen door rolgordijnen of…………… Een uurtje Marcella over de vloer en wij wisten het weer. Haar enthousiasme en professionele advies hebben ons positief geraakt.
Bestaande en nieuwe dingen combineren, veranderingen die je stapsgewijs kunt uitvoeren. Vol enthousiasme zijn wij direct aan de slag gegaan. De `afgeschreven` grenen meiden kast staat weer in de kamer, wat een plaatje. ´Het muurtje` geweldig, die matte kalk grijze kleur. De gordijnen zijn inmiddels ook binnen, helemaal blij! Wij zijn nog volop bezig maar nu al straalt onze kamer gezelligheid, rust en sfeer uit. Mocht je het ook even niet meer weten, ons advies neem contact op met Marcella.

Henk en Janneke, Zuidvelde