MVIA

Marcella Vermeer Interieur Advies

Blog

ARTtube jouw gids voor kunst en design

Afgelopen weekend werd ik blij verrast door “het merk” ARTtube. Op het LINDA.festival stonden zij met een zuil met Ipad en doormiddel van het swipen van 10 foto’s kwam ik er heel snel achter naar welk museum ik binnenkort toe moet om “Design” te gaan spotten… (dit was namelijk mijn uitkomst)!

ARTtube is hét online videoplatform over kunst en design van toonaangevende musea en kunstinstellingen uit Nederland en België.

Je vindt hier interviews met kunstenaars, videoportretten van inspirerende ontwerpers, kijkjes achter de schermen van een expositie, restauratie of het museumdepot en verdieping achter de museumcollecties door museumcuratoren of directeuren.

Voor wie is ARTtube?

ARTtube is er voor iedereen die zich wil laten inspireren door de verhalen achter de schermen van de museumwereld, of juist meer verdieping zoekt bij een expositie of kunstenaar. Wekelijks vind je op ARTtube nieuwe video’s en verhalen van onze musea en gastcuratoren terug.

Ook super gaaf voor “Basis- en Voortgezetonderwijs”!

Meer informatie? Ik hoop dat jullie ARTtube binnenkort in reallife tegenkomen, anders iig even op de site kijken www.arttube.nl en snel weer een uitje plannen voor een nieuw museum.