MVIA

Marcella Vermeer Interieur Advies

Algemene voorwaarden

Advies

(dit geldt voor afspraken die alleen via Marcella Vermeer Interieuradvies binnenkomen)

 1. De datum en tijd zijn afgesproken. U ontvangt een schriftelijke bevestiging, waar mijn telefoonnummer op vermeld staat. U kunt tot maximaal 24 uur voor het afgesproken tijdstip kosteloos de afspraak annuleren. Binnen de 24 uur breng ik u 50% van de kosten in rekening.
 2. De kosten voor een advies zijn vanaf € 95,00 exclusief BTW per uur.
 3. Het interieuradvies/meubelshoppen e.d. duurt minimaal 1 uur. Als het uur wordt overschreden, wordt in overleg met mij afgesproken of het advies tegen betaling wordt voortgezet of wordt beëindigd. Ieder extra kwartier of half uur wordt in verhouding boven het uur tarief van € 65,00 in rekening gebracht.
 4. Het advies bestaat uit tips en ideeën voor de ruimtes waar u advies voor wilt hebben. Dit kan gaan over inrichting, verlichting, kleurgebruik, materiaal etc. Ik heb diverse presentatiemiddelen bij mij om het advies door middel van voorbeelden te ondersteunen. Gezien de duur van het advies, en de vragen die u hebt, kan het door tijdgebrek mogelijk zijn dat er weinig tijd overblijft voor het maken van een eenvoudige indelingsschets. In overleg met mij is het mogelijk tegen een vergoeding een complete indelingsschets, kleuradvies etc. te laten maken. Dit natuurlijk tegen een vooraf afgesproken tarief.
 5. Ik verzoek u de vragen die u heeft met betrekking tot de ruimte(s) waarover u advies wenst zoveel mogelijk van te voren te noteren.
 6. Bij de verkoopstyling zijn twee verschillende mogelijkheden. Het invullen van een checklist en direkt maken van foto’s voor bv. funda, daarnaast is het ook mogelijk dat er een verslag gemaakt wordt en dat er een nieuwe afspraak gemaakt wordt om foto’s te laten maken.
 7. De kosten voor een verkoopstylingsadvies zijn vanaf € 150,00 exclusief BTW.
 8. De betaling kan voldaan worden na ontvangst van de factuur.

Workshops

(dit geldt alleen voor de workshops die op locatie gegeven worden)

 1. Een workshop welke wordt gegeven bij een kost € 150,-.
 2. Minimaal 4 personen.
 3. De datum en tijd zijn afgesproken. U ontvangt een bevestiging met alle gegevens.
 4. U kunt tot maximaal 24 uur voor het afgesproken tijdstip kosteloos afmelden.
 5. Binnen de 24 uur breng ik u 50% van de kosten in rekening.
 6. De workshop duurt minimaal 2 à 3 uur. Tijdens de workshop zal er worden gezorgd voor wat lekkers bij de koffie/thee. Tevens worden materialen e.d. beschikbaar gesteld.
 7. De betaling kan voldaan worden na ontvangst van de factuur.
 8. Na de workshop wordt u verzocht een evaluatie formulier in te vullen. Ik verneem graag van u wat uw ervaringen en indrukken zijn van de workshop.